Cautare
Categorii
Fisa Postului

Descriere:

 

Elementele cuprinse in fisa postului:

Informatiile de baza: denumirea postului, departamentul, relatiile de colaborare  si subordonare, data intocmirii.

Scopul principal pentru care a fost creat postul, de exemplu: urmarirea, mentinerea la cote optime  si utilizarea stocurilor de materii prime; stabilirea  si urmarirea indeplinirii normelor de productie.

Sarcinile  si responsabilitatile esentiale realizarii scopului, de exemplu: identificarea celor mai buni furnizori de materii prime si mentinerea comunicarii permanente si a unor relatii reciproc avantajoase. 

Cerintele postului - cele mai importante asteptari referitoare la indeplinirea sarcinilor, conform carora vor fi evaluati candidatii  si angajatii. Trebuie sa se clarifice: cat de frecvente sunt deplasarile in alte localitati si/sau cat de des este necesar lucrul peste program; daca orarul este flexibil sau nu; cand se pot lua concediile si cu cat timp inainte se programeaza; cum se transmit sarcinile – oficial sau neoficial, verbal sau in scris; cat de frecvent sunt evaluate performantele.  

Climatul de lucru: echipamentele cu care se lucreaza, conditiile de stres, iluminat, noxele, necesitatea de a lucra noaptea sau de a depune eforturi fizice – daca este cazul.

Profilul ocupantului: educatia si experienta necesare; cunostintele tehnice, aptitudinile si atitudinile obligatorii;  cerintele legate de sanatate.

Fisa Postului - de la 49 Lei / post de lucru


Pret:
49 RON
Cos de cumparaturi

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie


Ultimele pagini vizualizate
1. Fisa postului