Prima Pagina Infiintari firme Schimbare Obiect Principal de Activitate PFA / II
Cautare
Categorii

Schimbare Obiect Principal de Activitate PFA / II

 

Definitia serviciului:

CAEN reprezinta acronimul utilizat pentru a desemna clasificarea statistica nationala a activitatilor economice din Romania. Aceasta clasificare a fost proiectata pentru a permite gruparea pe criterii de omogenitate a datelor referitoare la "unitati statistice", cum ar fi, de exemplu, o uzina sau un grup de uzine ce constituie o entitate economica, o intreprindere. Clasificarea asigura baza pentru pregatirea unei game largi de date statistice (productie, factori de productie, formarea de capital si tranzactiile financiare) ale acestor unitati.

In decursul ultimului deceniu a avut loc o revizuire completa a clasificarilor statistice internationale, iar noile clasificari au fost elaborate ca un sistem integrat de clasificari statistice. Astfel, diversele clasificari ale produselor au fost armonizate si au fost corelate cu clasificarile activitatilor economice, pe criteriul originii economice. Pe langa aceasta integrare la nivel mondial (in principal, sub auspiciile Organizatiei Natiunilor Unite), alte organizatii regionale, de pilda Uniunea Europeana sau tarile Americii de Nord, si-au aliniat, in grade diferite, clasificarile proprii la clasificarile mondiale. Aceasta a dat nastere unui sistem integrat in care diversele clasificari au fost armonizate si corelate la nivel mondial, la nivelul Uniunii Europene si fiecare tara a realizat sistemul national corespunzator.

Fiecare persoana fizica autorizata / intreprindere individuala are un singur obiect principal de activitate caruia ii corespunde un singur cod CAEN, care este declarat, obligatoriu, la infiintare PFA, respectiv infiintare II, si apare in certificatul de inregistrare. Persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala poate efectua numai actele de comert recunoscute in actul de autorizare si trebuie sa stabileasca la infintarea firmei si activitatile secundare.

Activitatea principala este identificata prin metoda ordinii descrescatoare (de sus in jos), ca fiind acea activitate care contribuie in cea mai mare masura la valoarea adaugata totala a unitatii luate in considerare. Activitatea principala astfel identificata nu reprezinta, in mod necesar, 50% sau mai mult din valoarea adaugata totala a firmei.

In sectiunea Utile gasiti Codul CAEN Rev. 2, lista cu documente necesare pentru modificari privind obiectul de activitate, precum si mai multe modele de acte juridice si alte informatii utile.

Documente necesare schimbare obiect prinicpal de activitate PFA / II:

- certificatul de inregistrare in original – se va depune in dosar;

-cerere de inregistrare mentiuni;

-declaratie model 1, 2 sau 3;

Modul de lucru:

Noi va pregatim dosarul pentru Schimbare Obiect Principal de Activitate PFA / II, gata de a fi depus la Oficiul Registrului Comertului, prin intocmirea documentelor necesare.

 

Comanda acum Schimbare Obiect Principal de Activitate PFA / II la 69 RON!

Oferta valabila numai pentru comanda online!


Taguri: cod CAEN  obiect de activitate  activitate CAEN

Comanda
telefonic
0244.55.00.11
0732.22.33.55
Sondaj de opinie